Sunday, February 22, 2009

Cakap-Cakap Kami.....

Sunday, February 22, 2009
ANIP cakap: Yes akhirnya Peer's Club dah ada blog!

NAD cakap: alhamdulillah...akhirnya.....!hpefully,all da program will be success......aper lg lepas korang tgk blog kami,jgn luper r join club kami....u all sure heboh n ske ngan aktvti kiterong...waa ckp sama lu xrugi join this club......believe it or not believe rrrrrrrr..muahhhh!!!

MISS ALICE cakap: first, i want to say " JUICE FOR PEER's " .... well done .... banyak perubahan yang telah u all wat tok club... i really can see the effort u all put in all the stuff yang u all wat...... i really hope ape yg u all capai dlm merealisasikan objective and matlamat club..... i really have to say this U guyz ROCKKKKK!!!! love u guyz a lot...!!!!!!!! MMMUAAAHHh....

MAN cakap: yaa!!!!!!! peeer's club dah famous, masuk internet tuuuu!

ANGAH cakap: fuyyoooo.... beznye.. macam-macam aktiviti yang peers akan buat lepas ni... mesti bez kan... i will not miss it...

MISS ALICE cakap : erm... today need to settle one of the stuff.. u guyz ready to buzz the people out there....? meeting ngan MPP UITM sedang dijalankan... hope everything ok.... ^.^

16 comments:

Anonymous said...

nizam: akulah abe.... paling ensem dlm peer's ni..huhuhu

Anonymous said...

Dayang kate:Bestlah...Peer's dh maju...sronok sgt2...x sangka,Peer's leh sehebat ni ble da kaunselor br...hope,Peer's leh jd lbh hebat...

Anonymous said...

naqib:miss alice
congrats
kte kumpulkan army2 peers baru yg bersemangat haha
ang hope kte dpt dana dr pihak2 yg
lbih bertanggungjawab
amin..

Anonymous said...

Miss AliCe :) AiyAk.... XlaYaK SaYe TerIme CreDt Tueee...... Yg LAyaK My TeaM...DioRg Pun EFFORt Giler2....So BAGi SoKonGan Pada MErEka Tau....

Anonymous said...

Wt dak2 peer's br,korang rajin tau tgk blog ni....korang x kn nyesal join peer's ni..

Anonymous said...

Dayang Kate : Korang slalu la tgk blog ni k...korang kan tau sal peer's qt blog ni...rajin2 join peer's k...nnt g jln2 free...

Anonymous said...

boleh kate yg baru mmg best...dah lame xrase cam ni... hehehe...klu x cam dok kandang... sesekali nk jugak lepas tension....

Anonymous said...

Lonely :-kenapa kitorang tgok dak2 peers ,muke yangs ama je wat keje!!!!..ada masalah ke.... jangan lupe kitorang yang ahli biasa ni...
kitorang pun nak tolong jugak .. kalau macam 2 lebih baik tak yah jadi ahli kalau tak di perlukan...ibarat kacang lupakan kulit, ibarat jugek badak lupakan tikus, ibarat jugek pakwa lupekan awek... brapa byk ibarat daaa...okla smapai sini je dahulu. astalavista baby !!! chow. .....--:))

Anonymous said...

Lonely:- jap2 lupe nak ckp ,ley tak nak daftar sebagai ahli peers..... bleyla !!!!!
penat da saya comment. membakar semangat tak!!!
seprti menjotos kepala kucing , termasuk daLam telinga gajah.... harap peluang saya untuk menjadi ahli semakin tipis tetapi saya akan berusaha untuk menjadi ahli yang berjaya dan berkaliber serta berinovasi walaupun kurenggggg pandai tetapi saya sangat pandai . dan akan memberikan komen2 baru. saya nak tido dalam keranda dulu bye!!!

Anonymous said...

Tgh Bengang:Jgn nk wt dak2 homestay pening sbb mslh kecik korang.korang jgn nk pandai2 wt hal dlm program ni.sme2 kte wt keje rrrrr...jgn wt sendri je.korang x pro pn dlm UNIKIOP ni...sedar r ckit....pk habis2 k....BYE...amigos...

Anonymous said...

Awek bingung:Lonely,pandai je nk komen org....thu la dri 2 perfect lonely oi...jgn mrh tau...sj je gurau...nk ilang tension..

Anonymous said...

Awek bingung:Korang,klu homestay ni b'jye,korang wt r xtvt len lak...yg lg best...nk gak join...yg ni x dpt join...dh penuh..byk yg nk join korang pny xtvt...almaklumlah...PEER'S dh perfect...korang nk wt pe2,g tau r awl2.x pn,2lis memo besar2 gajah...br best...nmpk terang ckit...aku dh la rabun...x nmpk yg kecik2...2lis memo 2.biaq clear...br best...aku yg tgh bingung ni pn trasa gak nk join PEER'S ni...mcm best je sem ni...hope lg best tau...bak kte lonely,jgn jd cam kacang lupakan kulit tau....k...bye....chow...

Anonymous said...

lonely vs single:-
ss..spe lonely ek??
2 3 kucing berenang,
manakan sama badak belang,
bak kata karam sing,
ibarat gajah berlari di kejar dyang...
hehehe...

Anonymous said...

Twilight_ace:-
sape budak yANG cun ari itu mase mesyuarat homestay yang lepas. i nak berkenalan dengan budak 2. i dengar budak 2 byk peminat. bley tak i nak berkenlan dengan si die . i nak jadi kawan die. bley tak budak peers tolong adjusted kan....

pheonix_angel89 said...

OMG! how i miss u guys!!! jelesnye tgk korg bt activities etc...apsal ritu bell still kt unikop xde activities2 cmtu...ni yg rse nk pndah unikop blik ni...^_^

Anonymous said...

Bodo jee haha. Stakat tempat unikop apa ce. Lawan IIC laa wehh.

Post a Comment